låt mig presentera världens tråkigaste blogg!

jag erbjuder sällan bilder, rolig text, eller text över huvve taget för den delen! jag är om vi säger såhär, väldigt inaktiv på denna blogg. tror inte heller att de kommer bli någon direkt förändring.
de snurrar mke i min lilla ärthjärna nu. kom på ... igår typ... att, nämen vafan,  jag följer med och tågluffar! JA VAFAN!!!! så nu står allt helt plötsligt på tvärsen i hövve! mitt pass har gått ut, så jag elda in till stan för att göra ett nytt, hoppas de hinner komma innan torsdag då avfärden går!!! ooooh jisses! TRE VECKOR!! kan ni fatta?! jag gör egentligen nånting jag alltid drömt om, bara åka iväg och se vars vinden bär, men de är ju fruktansvärt nervöst! jag har ju varit, som så många andra, en trogen charterressenär! men de är de ändring på, brutalt!
och imorrn är de PDOL för heeeeeeeeela slanten! de känns också halvjobbigt, den helgen kom bara och knackade på dörren, har iknte packat, planerat eller nånting, bara far! jag är ju tjejen som skriver listor om vad jag ska packa, när jag ska fara, vilken tid jag ska upp och vilket klockslag jag ska göra allt på...... förändras mitt liv måntro? JOOOO! jag freeweelar om vi säger så, go crazy. men inget ont i de. och när jag kommer hem från tågluffandet är jag inte bara 20 år, utan dessutom redo att "sträcka på ekrarna" och ta mitt pick och pack och lämna allt vad som har med boliden, burträsk och skellefteå att göra! en fruktansvärt mäktig känsla! blir ju inte VÄÄÄÄRLDENS flytt kanske, men ack så trevlig :)

näää, som sagt, livet smyger sig på om vi säger så. jag har en tvätt i maskinen, en väska att packa och en stökig lägenhet att ta itu med. så vi ses väl, här, på samma plats (inte så ofta)

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!



050711

ojisses, helgen har varit galen!! har jobbat som en tok under stadsfesten på johanna i parken, de har varit jätte roligt, men stressigt och lite sömn. men va gör de om hundra år? fick ju snicksnacka lite med robyn, hammelfall och erik hassle, inte helt fel ;) nu sitter jag hos mamma i bgm, strålande väder, så jag tänkte ta mig mot syrran och kolla till hästrna, sola och kanske till och med göra om mina naglar :)

igår fyllde min lilla miranda 20 år!!! :D


hade han varit vit, kunde vi har varit pippi långstrump och lilla gubben! :)

RSS 2.0