då var det alltså torsdag... om jag inte minns fel?

dagarna flyger förbi, och ibland vet jag inte ens va de är för dag. fast de spelar då verkligen ingen roll! sitter här i soffen med Min EGNA, fantastiska och helt underbara hund, som jag älskar den jycken alltså! hur som haver så tänkte jag dela med mig av lite negativiteter också (hmm svårt ord). va på en liten överraskningsresa med anja med destination umeå. bilen flöt fram på vägen mot umeå, den lever om lite men den gick då iaf! drog en repa på stan, blev inga storköp, så jag blev alltså inte fattig, skönt! sen kom maja och följde oss till mackedonken så lilla anja fick äta, efter ett tag kom amanda. vi sätt där länge å väl innan vi bestämde oss för att dra på Haga hem till amandas lägenhet. hon cycklade, och vi körde bil (eller en bit iaf) kom hur somhelst fram till rödljuset där man svänger mot haga, och vid det här laget hade vi kört kanske 500 meter med en bil som gick helt felfritt, pepparpeppar. 30 meter innan rödljuset sa de bara tjohej så gick kopplingsvajern på bilen sönder. först blev jag lite ställt, för jag förstog inte riktigt vad som hände, trodde först att jag missade pedalen, så jag kikade helt enkelt ner mot pedalerna och insåg att det bara fanns 2 pedaler där. fick först inte riktigt ihop vad som hade hänt, hörde mig själv säga att kopplingen va borta, och tro mig, den VA borta! jaja, hur som helst så fick vi stå där och vänta på att nån skulle komma till undsättnig. och där kom han, som en skänk från ovan, en man i skoteroverall!! HAAAALLELUJAH! men de mest komiska i hela den här långa och irriterande historian så bodde amanda granne med en bilverksdad! så goffen fick hjälp, och jag slapp köra hem utan koppling! :)

snipp snapp slut så var helvetet slut :)

freda

har just suttit och irriterat mig över idol. de va vääääldigt många som va bra (av dom som inte gick vidare efter kvalfinalerna) och laila, anders och andreas skulle välja ut 4 st som skulle få gå vidare. och vem fan hitta på att medeleine skulle gå vidare?!  jimmy te.x, hallå, 100 gånger bättre! nämen jag blir som bara förbannad! nu åkt ju madeleine ut,så fick ju juryn veta hur tokigt de där blev. annars va kvällen riktigt bra =)
va på spinning här i boliden idag, va riktigt roligt :) när jag kom hem stog lukas och gjorde tacos, till efterrätt blev de hemlagad glass i glassmaskin, lljuuuuvligt. imorrn ska jag in till stan å köpa en väska/bur till min lilla vovve :) sen blir de att knega på OK i burran :) nu drar jag in årorna för ikväll! 
avslutar med en bild från maskerad i burträsk för några år sedan. ljuva 60-tal......
obsa mirandas hållning!!!!!!!

RSS 2.0