så jävla off!!

tänk att ett beslut, som inte ens rör en själv, kan kännas så tungt. de blir ju så konstigt, man har varit inne i "lunken" ändå så pass länge, så detta känns ju bara så jävla off. de är nog säkert bäst såhär, men ändå.

nu är de bara att sko på sig och gå ut med jycken, och sen hockey.



Vad vore jag utan dina andetag



du är allt från en hockeyspelare som öser galla över motståndarna till en söt power puff pingla på studentveckan. du är en partypooper som somnar på fester, men när du väl vaknar så drar du på dig stridshjälmen och studsar vidare. du är en tokskalle, och du är de bästa jag har.

söndaaaaa

20 november och allt som har förändrats sen sommaren är att det är kallare och lite frost på bilen, vars är snön?! ganska skönt med barmark när man plötligt fick lite brådis till jobbet denna morgon, men annars ser jag inget direkt positivt med att snön inte syns! men snart kanske den kommer?

korvgrillen är laddad, så kom å köp korv! hehe

toodls

jobba inte på en pub i 12 timmar iförd converse!

mina fötter tar snart död på mig! och jag vet ju redan de här, för jag jobbar ju nästan alltid i dessa fantastiskt snygga och ändå sköna skor, men INTE på betonggolv!!!!!! de är nästan en krampaktik känsla, men de har ju gått över till imorrn :) igår var jag alltså och utökade min lönecheck inför nästa månad på bishop arms. väldigt mke folk, väldigt mke att stå i men ack så roligt! kom hem kring strax efter 4 tiden och möttes av mitt lilla gullefjun milo som så glatt hälsade mig välkommen hem :) så jag tänkte vara en snäll matte och ta ut han för en liten pinkrunda på gården, gick detta bra? njaa, han va inte så jätte sugen på att gå ut eftersom han mest troligt hade sovit i ganska många timmar innan jag kom, så medans jag gick i trapporna så satt han på dörrmattan! men skam den som ger sig, tillslut kom han :)
skulle egentligen jobba på ok i btk idag, men eftersom jag har världens snällaste kollegor så kunde en av dom förbarma sig över mig, lilla adam är ju en klippa! men då vankas de jobb i morrn istället :)

sen har jag faktist fått ett till jobbuppdrag, men de skriver jag om sen när det är spikat och jag fått mitt schema :)
de kommer bli jävligt roligt och givande jobb för mig! :)
sommar i sthlm med lukas, så fruktansvärt härligt!

RSS 2.0