Ett litet hjärta som alltid är med, som ett stöd, och som en viskning bakom örat.

jag vet knappt vars jag ska börja. men först och främst så är du min allra bästa vän, min andra hälft, en barndomsvän som aldrig bleknat, en enormt stor del av mitt liv, du är allt i denna värld!! tatueringen som snart kommer pryda oss bakom örat kommer vara ännu en symbol för evig vänskap. som du sa miranda, vissa tycker kanske de låter fånigt, men det är självklart att vi ska tatuera in något som ser likadant ut. samma betydelse, samma hjärta, den kommer sitta där tills vi dör, med andra ord lika länge som vi kommer hålla ihop. vilken tur jag har haft som fått ha dig vid min sida.

torka tårarna, vi ses imorgon, jag älskar dig :)



gooooooood!

http://www.gratispremium.com/?ref=195134




förkylningen slår till igen

ska snart dra mig mot skolan. sitter just nu (eller för ett tag sen) och skrev projektrapport, men eftersom den förstör mitt liv, så la jag ner det nu. de här är de värsta jag varit med om!!! snacka om ågren uppgift! idag blir de en jävla massa skrivande på rapporten, sen ska jag på spelarmöte, ut och gå med miranda sen projektrapport igen. känns väl sådääääär..... imorrn är jag ledig (hemuppgift) så då blir de rapport igen, för den ska nämligen in kl 4 typ, sen ska det skrivas ett arbete om ett världsproblem (?). nu ska jag snöra på min skorna, sen ut i det fiina vädret, där solen lyser och gräset är grönt... noooot!
herrå

 


730 dagar, 104 veckor och...

....2 år senare, jag älskar dig lukas almqvist ♥





*

ska snart ta å ställa mig i duschen, sen bär de v mot stan där vi ska se atorps musikuppträdandegrejsak (?) vet inte ens va de är för nå, men man sllipper ju sitta på skolan :D ska nog försöka klämma mig ner breve miranda å hennes gääääng ;) sen ikväll ska jag va med miranda :) mot duschen


här kommer de miranda, baara för dig!!!

miranda klagade på dålig uppdatering, men här får du dig ett inlägg!! inte nog med de, klockan är mke dessutom!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O
iaaallafall, klockan står på 05.15, för imorrn ska nämligen jag och miranda ut och gå en sväng, just nu känns de ganska spännande, vet dock inte hur jag kommer känna imorrn..... wellwell.
har suttit hos min kära vän nästan hela kvällen, fick mig ett och annat skratt, framför allt av hennes fyllefilm där man fick höra henne sjunga (med brolle i BAKGRUNDEN). trodde att filmen skulle innehålla brolles sång, men icket! en full miranda som sjöng, vars toner inte rikitig höll, väldigt underhållande!
nu har du fått din uppdatering miranda, gå å lägg dig! godnatt





When you're down and troubled
And you need some loving care
And nothing, nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon I will be there
To brighten up even your darkest night


17

resan till spanien är bokad, har agerat mattant idag åt lukas och hans kompisar, sitter och ser hockey, filmen "det regnar köttbullar'" kommer att rulla på tvn ikväll, typ 2 månader kvar till studenten och allt är väl så bra det bara kan bli :)


20100403

trodde jag nått toppen av förkylning, men som det ser ut så blir det bara värre!
vaknade idag av att jag inte kunde öppna ögonen, kul tänkte jag, nu är jag blind också?!
kröt min in på toan och fick upp ena ögonlocket, och såg att ögonsnoret (de där som är längst in i ögonvrån) hade typ blivit flera liter ock klippat fast mina över och underfransar, så jag kunde inte öppna ögona. kuuuul.
jag har ändå varit jävulskt effektiv idag och gjort bort skolarbeten, och skickat in dom. där föll en sten.
ikväll blir de prommis med miranda.
men NUUU ska jag duscha





  saknar fotbollen.

koosigt

förkyld som ett såll, trött som vanligt å ledig imorgon, kaaaalas.
har gjort bort 2 skolarbeten, känns vääldigt skönt
har varit ute och gått med miranda
nu kommer john blund
hålla koll i nästa skellefte guiden.

summer of 69

en mycket trevlig kväll hos anja igår :)
trist att avsluta kvällen med att må som en RÖ enkel V! som tur är så har jag inte lock för örona nu, och jag har lyckats få in nässpray i näsan. så man skulle kunna säga att de känns väldigt bra :) nu ska jag ut i solen.


ludwig,ludwig,ludwig neeeej ludwig, ludwig, inte där, NEJ! då tar jag den, nej,nej,nej,nej. kokko, baaah!

rubriken är ett tecken på att min lillebror inte lyssnar, pappa blir tokig :) kulkul.
nämen studentklänning plus skor hänger/står nu så vackert i mitt rum :)
ut å gå, hej

påååsk

har varit i jäckvik och firat lite påsk hos marklunds, helt makalöst trevligt :) och så skönt att få slappna av för en gångs skull! de har bjudits på champagnefrukost, har provkört ett rymdskepp (susses nya bil), en jävla massa skoter, SOOOOOOL, fyspass med emmy - klättring i berg ;) haha, och massa andra trevligheter. träffade även på världens mest saknade moa boström mitt under jäckviksnappet!!! ett kärt återseende! :) nu är jag hemma, med ett onödigt rött fejs, men glad ändå :) godnatt omvärlden


men de bästa av allt, lukas har pentat håret!!!!! allt för en 70-tals fest i hemavan som äger rum på fredag, de betyder att han ska gå omkring sådär tills då. hahaha



RSS 2.0