back in kall sverige!

då va man hemma igen. de har varit makalöst roligt!! dagarna har bestått av sol bad och märkesaffärer :) och kvällarna har vi bara strosat omkring och tagit en och annan stänkare!! hahah
men nu är vi som sagt hemma igen, känns skönt att återgå tiill de normala, men tungt att det är så kallt. föredrar ändå att bara ligga vid en pool, och på dagarna göra vad som faller en in. kan jag ju iofs göra här hemma också (alltså göra vad som faller en in) men de är inte samma sak som utomlands! men inte klaga, de är förbannat bra här hemma också!! :D sitter nu och ser tv, hur skönt är inte de?! hallelujah! och köra bil? men nååågot så skönt de va att sätta sig i goffen, dra på musiken å bara gasa. de va nånting jag verkligen saknat, köra bil. blev nästan rörd när jag la in ettans växel. haha

nu saknar jag min bästa vän. som har blivit så vuxen, trots att vi är samma ålder. igår gjorde hon insparken på universitetet..... när man satt på skolan och syvon pratade om universitetet, och högskoleprovet så kändes de så jävla långt bort! universitet går ju dom som är typ 30 år på, känns de som! men nu har du gjort båda miranda. du har gjort högskoleprovet, och nu går du på universitetet. oharre. å här sitter jag, känns som att jag är 12 år i jämförelse med dig :P hahah dessutom har du flyttat till ume, studentstaden. å jag är kvar i btk. trodde att de va jag som skulle bli den första att lämna de trygga burträsk för att flytta till storstda, men du din toka hann före ;) jag längtar efter dig, och kommer snart och hälsar på! jag älskar dig min bästa vän.


       



Cypern

de ar helt magiskt har!!! varmt som tusiken, och fruktat bra vader! hotellet ar verkligen ingenting att sjkryta med, utsikten ser ut som sadant att vi ser rakt in pa ett kontor, myyysigt!! men eftersom vi inte vistas sa mke pa hotellrumemt sa gar det an. hihihi sitter just nu pa ett internet cafe, vet inte riktigt hur tangenterna fungerar, sa jag kan inte gara smileys. men men.. imorrn fyller jag som sagt ar, vilket kanns en aningen udda, med tanke pa att jag kommer att fira den pa bortaplan. fast vad gor val de, firar den ju i ett soligt och varmt land. hihihi

dessvarre har det varit lite halv kyligt har idag, endast 35 grader i skuggan. vi ar vana med ilte varmare vader, sasom 42 i skuggan. >) ( < den dar ar den enda smileyn jag ungefar kan gora).

dagen har bestatt av  frukost pa balkongen, sen upp till poolen for sol och bad fram till 12, da kakade vi lunch. sen drog vi ut pa stan, eller byn eller vad man ska saga. sen tillbaks pa hotellet, satte oss vid poolen spalade lite yatzy, badade drack en tequila sunrise, och lukas drack en banana colada (tror att de stavas sa). sen tillbaks pa rummet laste ur bockerna, midda dusch lite tv. a nu sitter vi har!

sakta men sakert blir vi aven bruna, vaaaaalduigt sakta men sakert. ligger endast under parasol och laser bocker. man vill ju inte branna sig. hihi

men imorrn drar vi nog ner pa solskydds faktorn, och kor pa 15 eller 30, men observera FORTFARANDE under parasoll. (hur fan stavas parasoll? parrasoll, parasol, parasoll?) jag stavar lite olika helt enkelt, variation. HAHAH

nu har jag skrivit ett langt inlagg har, pa mammas begaran. hihi saknar dig mamma!
sen saknar jag aven min basta van miranda tok mycke! nar jag kommer hem till btk kommer jag inte kunna halsa pa dig hemma pa kammen, utan i ett studentrum i UME!! hur javla markligt kanns inte de tro?! du kommer klara dig magnifikt som universitetsstudent!

kommer hem pa ett bra javla tag! hare bra dar hemma. vi ses puss fram oss. hihi

 






fredalörda

lukas skjutsar luke, jon å dennis till stan nu. han är för snäll! vill ju helst att han ska ligga här å sova, med tanke på att vi börjar kl 7 imorrn. men han gör ju som han vill, han är ju trots allt myndig!!'
men hur som haver så åker jag å lukas till cypern på månda, klickade hem en sistaminuten resa som kommer att vara i 2 veckor =D så fruktansvärt taggad!!
men nu ska jag då sova, börjar ju som sagt 7 imorrn!!!!
goooonatt







hotellet =) (eller nä, poolen)

hohooo

va på bröllop igår, lukas kusin maria nygren blev igår fru maria söderström. hon gifte sig med en karl vid namn johnny söderström. de va riiktigt trevligt!! god mat trevligt sällskap å vackert brudpar. efter partajet sovde vi hos mamma, sen for vi till syrrans hus å kolla lääget, de blir helt vansinnigt snyggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu är jag hemma, har fixat mina naglar (?) händer vekligen inte ofta men. jobb imorrn, sen ryktas de om kräftskiva, trevligt =)
haha har även varit ute å gått med pappa å ludwig =D
nu ska jag städ mitt hemska rum.


 
trevligt med en bild kanske, suddig osv. men vemfan bryr sig!!! de är iaf rosa me svarta prickar. duktig hannah!
förövrigt så gillar jag att mina händer ser ut som en 100 årings! =)

"gör en miranda"

bloggar på lunch rasten, helfestligt!
har sövt lillebror, ätit lunch, laddat mobilen och filat min lillfinger nagel. kul lunch!

gick upp 05.50 idag, kunde inte somna om. så jag duscha, åt frulle och gjorde min klar. ca 20 i 7 va jag klar. men då tänkte jag såhär, att jag lägger mig i sängen en stund bara för att fördriva lite tid. jomen tjena!!!
kvart över 7 ringer dom från jobbet och undrar vars jag va! måste ju ha somnat på nervägen mot kudden. fick iaf maxa min lila cykel till jobbet, komme dit hämtade "dagordningen" cyklade iväg till huset där jag har alla mina vårdtagare. väl framme insåg jag att jag glömde all nycklar, så tillbaks igen, hämta nycklarna och SEN fara och jobba. toktrevlig morgon =) bra jobbat!

sen läste jag i tidningen att Önska (gamla duka) ska lägga ner, å jag som har presentkort där, måste nog dit å "fynda"

nämen nu börjar jag strax om igen. heeeeejjhopp

ett fåtal bilder från pdol.

                   

                                                                                                             

"du måste backa, B-A-K-A, fattar du inte svenska eller?!"

de må va hänt att de gick en hel del pengar åt PDOL, men de va värt varenda jävla krona! HELFESTLIG HELG!!!!! bodde med lukas, luke (simon), ogge och kjomon, trodde att de skulle bli lite halvjobbigt att bo med bara grabbar, men de va riktigt jädra roligt!
men hmm, har inte duschat sen fredags, har inte borstat tänderna sen torsdakväll och jag har tagit ett glas vin till frukost VARJE dag. nyttigt, kärleksfullt och fruuuktansvärt trevligt!!!

de va en väldigt rolig hemresa på min ära. vi började med att lukes bil inte hade nån ström så startkablar fram, sen for vi å tanka och pausa på statoil i pite. sen drog vi vår kos mot skellefte. där va luke tvungen att tanka sin bil igen, OCH fylla olja. snäll som jag är så sprang (körde jag) och köpte olja, kom tillbaka med fel olja. så tillbaks igen, byta och köpa ny. sen efter vägen hem mot btk ringde han och berättade att bilen skorrade, slut batteri i bilen. så alla lampor och stereon la av och tillsist bilen. så 2 mil från btk la hans bil av mitt i en backe. hihi jätte kul. sen kom sunkan och boxerade hem han. så i 40 knyck körde vi efter vägen =) supermysigt =) nu är vi hemma i tryggt förvar. så mot duschen med tandborsten i handen!!!!!

sen har man ju både hört och sett en hel del under denna omänskligt roliga resa. blandannat en kille med kilt, och JA han va naken under. jag såg, han visade minsann hela campingen...... sen är de simon som har stått med kamera, han skulle skicka korten nåndag, så sinnom tid kommer dom ut (dom man vågar lägga ut) hahah! va förövrigt me i pitetidningen också, för jag va så himla söt och gullig!! :)

de finns så himla mke å säga om  pdol resan, men de är ju tokjobbigt att skriva allt här (har redan gjort mitt längsta inlägg ever på denna blogg) men i runda slängar så hart jag nog fått med litegrann.

funderar faktist helt ärligt på att ta mig ett glas vin, linda in mig i en filt och sätta mig på balkongen. lillgammla hannah is in tha house!

men nog om detta, nu känns de som att duschen och tandborstningen ligger väldigt långt upp på priolistan! =)

jaaaaaamen! pussågull

RSS 2.0