ring in det nya året...

Nu vare ju ett tag sen jag skrev här, men bättre sent än aldrig, ellerhur? :)
hmm, det är nyårs imorgon, det känns ju lite konstigt må jag säga. Tycker nyss det böev 2007, men snart är det överstökat! Jag kommer iaf ha jävligt kul imorgon kan jag lova. Ska tillbringa min nyårs med min bästa vbän nämligen, å vem säger inte nej till de? Så på den vägen är de. Hoppas att alla får en faaaantastiskt bra nyårsafton, å en god fortsättning, hehe! btw, på Nyårsdagen ska jag inventera på ICAMAXI, kändes inte lika kul :( menmen!


Så goodbye 2007, å welcome 2008!
tjingeling!

god jul

jul va alltså i förrgår, men lika trevligt ändå. De va grymt skoj vill ja lova, morbror med familj va här å julade me oss :) jag fick typ de mesta jag önskat migl så varför tjuta nå mer om jul? :) hihi
nämen nu ska jag typ ställa min i duschen, göra mig klar senska jag till farmor, å vänta på att mina älskade kusiner, faster å mikael ska komma :D ( å julla såklart ) JAG HAR SAKNAT DOOOOM!!!!!
nämen sen är de väl som vanligt, jag är patetiskt besatt av å va me min karl, så jag vill vca me han ikväll åxå, så de ska jag fråga om, om han vill va me mig  :)

jajajjaja, god fortsättning eller va man nu brukar säga :)



PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

16/12

idag har jag varit i stan me syrran, pappa, jeanette å william. Trevligt värre!
Köpte lite julklappar, å sånt.
sen nu på kvällen har jag varit med miranda å sofia. Vi va hos sofias hästar å tog in dom från hagen, jag fick ta in "kingen" stor som satan, men de finaste jag har sett på länge! Sen såg vi film å myste i sofias lägenhet.
FETT NICE!
Nu är jag hemma, ska snart sova. jaja, träning å plugg imorn.




 

image2
John - med dig vid min sida klarar jag allt
.

Välkommen till min nya blogg!

joo hejhopp!


RSS 2.0