Milo♥



på tisdag kommer min å lukas lilla chihuahua Milo hem till oss.
antingen är han så ful så att han är söt, eller så är han helt enkelt bara så bedårande. Skit samma, jag är helt såld på denna varelse. har inte riktigt fattat att han ska bo med oss, att han är våran hund. kommer nog hajja läget när jag håller i han första gången, lägtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!

jaaaaaamen!

har inte varit här på et bra tag alltså. så vi kan ju starta uppdateringen:
1. har varit i umeå och hälsat på min lilla miranda. jag kan äntligen pusta ut, miranda har det fantastiskt bra! hon har nära till skolan, bra bostad och fantastiska människor som tar hand om henne, känns fantastiskt!! (vill även hylla hennes nyfunna vän Wilma, som är en störtskön tjej!!!)
2. har sökt jobb som en satans besatt!! detta har även lönat sig, wiiii!! det har även lönat sig för min lukas :)
3. det enda jag hör från vardagsrumet är krille som skriker könsord (mest riktat mot det kvinnliga) det är nämligen NHL turnering, mindre intressant!
4. mitt smink från eleven.se har kommit, är jätte nöjd!! TACK MAMMA!
5. på söndag är det kalas för min (igen) och typ 1 månad EFTER min födelsedag, älskar att fylla år!
6. lukas står i köket och kör sallad av nå slag, händig man!
7. det har inte hänt så mke mer.
8. jo, min sony ericsson experia x10 mini pro, är helt awsome! (tack luuukas :] )
9. NU finns de inge mer att tillägga!


baaaallt

imorrn åker jag å anja till ume för att parta loss med studenterna miranda å amanda!!!! längtar som en tokskalle!!!! :D :D :D :D :D de ska bli så jävla roligt att se hur min lilla miranda bor, vars hon går å köper sina nudlar å vars hon festar på helgerna. sen att få spendera min umevistelse med mina favoriter anja & amanda (och miranda såklart) är så mke + i kanten så de är löjligt!!
eftersom jag är på så bra humör så har jag även beställt smink från eleven.se




så detta är påväg hem till mig!!! ;D
nu är de idol på tv... JAAADÅÅÅÅÅOO

onsdaaa

dagarna går väldigt långsamt när man är arbetslös... eller, arbetssökande heter de ju!!! väntar på att lukas ska sluta jobba, sen ska vi till boliden. på freda är de kalas för mig hos pernilla å nisse =) jobb på OK i helgen.
och på tisda ska jag å lukas göra nå som jag längtar fruktansvärt mke till! hihihi


fick den här skitcoola klockan av syrran!!

:)

igår komme syrran hem från rhodos, har inte setts på 3 veckor så de va jävligt skönt att hon komme hem! nu är vi som samlade igen :) nu inväntar vi bara december så vi kan åka spanien !!! :D
har förövrogt åkt på en förkylning, känns inte lika fantastiskt! men trots detta, skit i förkylningen med andra ord, så kommer min älskade miranda hem ikväll!! de är heligt, å imorrn ska vi umgås, läääängtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ska ut och gå snart, har typ inte rört på min på flera dagar, förutom att städa å dona i pernilla å nisses hus. fast man kan ändå säga att de va å röra på sig, för svetten den rann! så har ändå varit ganska så duktig =) på freda ska jag ha kalas hemma hos pernilla, ska bli väääldigt trevligt :)

nu ska jag ut. heeeej

miss you

miranda, va håller du på med? du kan ju inte bara flytta till ume sådär, lämna mig här å allt!!! jag saknar ju dig! man har väl alltid tyckt att btk är lite småtråkigt, men de är ju en fis i rymden, förut hade jag ju dig, så förstår du hur tråkigt de är nu?! jag dör i denna håla! de är ju sol här nu miranda, å jag vill ut å gå, kan du komma hem en tiimme eller två tro? :)

jaja, som sagt, sol i btk, jag går väl ut och går då :)

jobb på make up store på freda, de kan jag då glädjas åt :D :D :D





RSS 2.0