IKEA+nytt jobb

lördagen bestod av sundsvall ock IKEA. somnade kl 2 på freda/lördags natten/morron och gick upp kl 5, detta betyder att jag va jävligt trött! vi dundrade iallafall iväg i den svarta morgonen mot sundsvall, jag och lukas. de gick trögt under dom första 3 timmarna, sen va man ju på gång! väl framme blev de en hel del shopping :D påväg hem va man ju lite hungrig, vi stannade till i övik och for på max, drive in eftersom de va så jävla mke folk där inne! finns de nån annan i världen som gjorde som vi? for på drive in, sen satt vi på max parkeringen och åt våran mat, hahah! jaja sen åkte vi hem.

började även mitt nya jobb igår. numera är jag ÄVEN på bishop arms! de är jävligt roligt :) för er som inte vet så är det en pub med HUUUUUUR mke öl sorter som helst, och wiskey! finns en och annan vinflarra och cider att tillgå också! såatt de känns jätte roligt :) jobbar även torsdag, fredag och lördag :)

så de va allt jag hade att säga. tooodls

torsdafreda

igår kom min ömma moder till boliden för att vi skulle spendera en vacker höstdag ute bland tallar och mossa, gissa hur de gick?! ÅT SKOGEN! vi började dagen med en lunch på café 33, sedan hem till lägenheten för att byta om till promenadkläder. vi kopplade hundarna och begav oss ut på elljusspåret, och de va här de började skena lite snett!vi kom fram till att vi skulle "go bananas" och he oss in i skogen, där de fanns en liten stig, sagt och gjort de gjorde vi. dessvärre var de jävligt blött, så mina gympaskor va dyngsura, och inte tala om mina vita sockar! hundarna var lösa och än så länge va ju allt lungt, TILLS paddy satt i väg i fel riktning, IN I SKOGEN!
vi hörde ganska snabbt att han hade fått upp ett spår på nånting, så mamma försökte ropa in han, och jag försökte förtvivlat vissla, gick sådär. vi stod i ungefär 20 min och väntade på att han skulle komma tillbaks innan vi insåg, att de gör han ju inte! så jag tog lille frusna milo hem till lägenheten, hämtade cykeln och drog en reva på byn. ingen paddy... eftersom jag förstod att de här kommer ta ett tag så for jag upp i lägenheten och kokade te, tog med filtar lillunderlag sockar till mamma skor sovsäck och luffarryggan! sedan hade vi picknik i skogen! vi satt väl i ca 1 timme, och vid de här laget hade han varit borta i ca 2.5 timmar. tillslut frös vi så in i helvete, så jag bestämde mig för att lägga ut en förfrågan på facebook ifall någon hade sett den lilla krabaten, JAMEN 10 min efter detta ringer min kollega från OK här i boliden och säger att han är  återfunnen! jycken hade sprungit mer eller mindre 1 mil i fel riktning där han blev upplockad av en taxi som sedan körde han till OK, där han satt i en annan kollegas bil och väntade så fint :) så vi hämtade han, sen for mamma hem.
så de där med att spendera en hel dag tillsammans med promenader, snicksnack kaffe och annt trevligt blev istället en hel jävla dag i skogen! men vi hade det bra ändå :) tack mamma!

ikväll är de hockey på schemat, lukas ska spela mot lejon, detta kommer sluta i en hel del slagsmål! sedan åker jag och mina favorit pojkar till mamma, för att imorgon åka till IKEA!! :D så jävla kul!

nu ska jag hålla om min lilla milo, give him some love.

 
tosdag i skogen med 2 frusna hundar och min frusna mamma :)


sen en lite malplacerad cykel, ett litet veto, cykla inte i skogen, de är svårt som fan!

hjärtat.


härliga torsdag

dagen har bestått av lång promenad i skogen me lillkillen, tvätt och städ! sitter just nu och drömmer mig bort i hundar..... åååh så ljuvligt de hade varit med en till liten hund springandes, en liten dolph (som lukas vill att han ska heta...) men de är nog ett ttag bort, dessvärre.

imorgon ska vi nog ta en till prommis i skogen, OM vi nu inte far till agillitybanan och kör lite träning :)
(känner mig som dig nu mamma, skriver om min hund :D haha)

väl mött


avslutar med en hejdundrandes bild från min 20 års dag i venedig!!

ålidhems hodden!

jag har spenderat min vecka i umeå, ålidhem för att vara exakt! Jag har skrivit cv i förbannelsen(tack rasmus, min cv coach!) sen har jag glidit omkring i umeåstad och bara köttat med mitt fantastiska cv och mitt perfekta personliga brev (?) how ever, får se om de ger någon utdelning! fredagen bjöd på amandas 20 års fest, OCH SOM de levererades! de kan klassa sig som de absoluuuuta toppskiktet av händelser ;) höhö sedan åkte jag hem igår, men tog en sväng förbi skellet för att sitta lite i lougen och se AIK knäcka frölunda! :) och nu vankas de ännu mer hockey nu när lukas ska förstöra någons självförtroende på rinken, vilket man skulle kunna säga är hans specialitet! OCCCCCH äntligen, imorgon ska jag få jobba på OK, så även på tisdag :D :D :D :D


nää, väl mött
trevlig söndag
hej

RSS 2.0