20111230

då är det alltså näst sista december, och snön har hunnit till umeå, väldigt tjusigt ute :) idag ska jag jobba 12-19.20 sen bär det av mot jäckvik för nyårsfirande :) nämen de blev en kort uppdatering, för nu ska jag å fanny ta ut soporna sen ska vi dra mot respektive jobb inne i stan :) tooodls!

Burträsk

jag är i burträsk, hör ju inte till vanligheter direkt! va ut med miranda och amanda igår på wärdshuset här i burran, inte helt fel :) så jag sov här i natt, ska även göra de denna natt :D skitkul att umgås lite med småbröderna :) så ikväll har vi haft filmmys med popcorn och brottningsmatcher! grabbarna har åkt på däng alla gånger ;) höhöhö nu känns det som att man skulle vilja vika in årorna för kvällen, ska nog lägga mig i min säng (ååå vad jag har saknat den!!!!!) och läsa williams bok "gyllene orren" :)


goooodnatt

MQ

japp, nu far jag på jobbet. hej

men sata lörda!!

kunde min morgon på något sätt vara sämre? svaret är nej! de böjade med att jag glömt he på ljudet på telefonen, så väckarklockan sa inte till mig att stiga upp, attsingen! skulle upp 05.40, nämen 06.30 DÅÅÅÅ vaknade jag! happ, snabba puckar, in i duschen, på med smink, kläderna lite aviga och felknäppt skjorta, hoppade nerför trappen och möts av 100 meter snö!!! de gick inte ens öppna dörren. så jag fick helt enkelt sparka mig ut. vid de här laget va klockan 07.00, och jag brukar fara kring 06.45. så redan här va jag ganska så irriterad!
som jag befarande eftersom de inte va skottat breve dörren så förstod jag ju att de inte heller skulle va de vid garaget, mycket riktigt! här var det minsann snö upp till knäna! och där kom jag, i mina gympaskor, stressad! jag sprang in i garaget, spotta å fräste över hur jävla omständigt allt va, men de va ju en baggis med snö i skorna efter vad jag fick befara när jag skulle backa ut bilen! självklart körde jag fast, klockan slog över på 07.05. ringde upp till lukas spotta å fräste, han och svärmor kom ner och puttade på, och jag drog i väg i en helvetes jävla fart!
här mina vänner trodde jag att allt va under kontroll, jag var ju ändå inte jätte sen. min tur skulle drastiskt ta en annan vändning..... fööör att när jag just kommit ut ur boliden inser jag att plogbilen inte riktigt hade hittat dit än. så jag körde helt enkelt på andra sidan vägen en bra jävla bit eftersom de va nååågot mindre snö där. efter ca 1.5 mil så blev det som en uppenbarelse, plogbilen hade sett dagens ljus! så jag brassade på helt enkelt! klockan va väl sisådär 07.25. hann kanske köra yttligare 1.5 mil, när vägen plötsligt blev väääldigt jävla oplogad! så jag körde fast en aning, men med några mindre delikata ord sipprandes ur min mun så tog jag mig loss. late ass hell anlände jag till btk, typ 08.10. i själva verket jag man vara här 07.45 för att hinna med allt på morron. snabbt som bara tusan in hos matte för att hämta nycklarna, och sedan in på ok för att sparka igång lörda morgon! stressigt å jävligt, men nu är jag här :)

efter jobbet ska jag försöka återvända till boliden för att byta om och sedan i väg till jäckvik för att träffa anton och bea. ska sova där till imorgon, för att firan anton som fyllde år igår, och lukas som fyller år imorgon :) de blir väldigt trevligt!

nu ska jag försöka städa bort kaoset här i butiken :)

lev å må

sista dagen, kanske?

igår jobbade jag, vad jag tror iallafall, sista dagen på bishop arms. förhoppningsvis så var det ju inte de, ska försöka jobba när jag är ledig från de nya jobbet :)
kändes lite tråkigt att de kanske va sista gången :( meen vafan, sa till kockarna att dom skulle laga min mat när jag flyttar ;) haha får se hur de blir me de.
jobbat på mitt dagis idag, de kanske jag inte har sagt? jag fick en 50% tjänst på ett dagis, som DÅ inte var öppnat än. så jag och min kollega anette har startar upp ett tagis för 3-4 åriga asylbarn i boliden, de är huuuuur kul som helst! men även här så känns de jätte jobbigt att jag måste sluta :( så på måndag är det min sista dag på "zinken".
men ikväll ska vi iallafall mysa, jag barnen och anette, för de är nämligen julfest i boliden :)
hejdå!

jaa vad säger man, klart det känns kul, men......

....så jävla nervigt! har fått ett jobberbjudande, som jag inte kan tacka nej till! en tjänst mellan 70-100 % om jag inte hörde fel? de betyder att jag flyttar från hålan boliden, till än så länge ingenting! har ju ingen lägenhet på den nya orten, men vafan, de löser sig ju?! ska lämna besked till butiken imorgon, så då får vi se hur de blir :)

RSS 2.0