4år

Älskade älskade du! Tiden går så fort när man har roligt! Tänk att det redan har gått 4 år, helt sjukt. Jag älskar dig Lukas


livet på en pinne

har kommit till någon slags punkt i livet där jag börjat grubbla en massa, om allt och ingenting. vars är jag påväg? vem är jag? vem vill jag vara? jamen ni fattar.. är det identitetskris? åldersnojja? eller bara någon slags fas?
Jag vill ju göra massor!!! jag vill resa till världens alla konstiga hörn, starta eget företag, bo någonstans där jag kan bli alldeles tårögd för att det är mitt hem, vill bygga en sommarstuga, jag vill äga en tokfläskig bil, vill hjälpa människor som har det svårt och jobbigt, vill utbilda mig, vill ha några små rödhåriga troll till barn, gifta mig... jaaa, de är så mycket saker jag vill göra, saker jag vill se och drömmar man vill ska slå in. men vars börjar man? hur tar jag mig dit? vet ju hur man bär sig åt för att skaffa barn och gifta sig... men allt annats då? är de bara beslutsamhet, jävlar anamma och fantasi eller?
blir slut i knoppen av alla tankar. skulle bara vilja sätta mig på en stubbe ute i dom djupaste skogarna, men min milo i knät och fundera  ut vars i friden jag är påväg i livet.
summa summarun, de här är tydligen livet på en pinne!

Burträsk

Påskmiddag på schemat i burran idag! De är så fantastiskt att komma hem! Bara en sån sak som att ligga en stund i sin egen säng är ju helt fantastiskt! Och det bästa, träffa pappa och hålla om dom finaste bröderna i världen, MINA småbröder. Farmor, farfar faster nina kusin markus och farmors syster va med, vad mer kan man önska?
Och älskade ludwig 3 år är ju bara så bedårande! Vems hjärta värmer inte han när han kommer i fullfart med öppna armar och kastar sig över en? Och william, underbara william som blir 9 år i sommar, som gärna bara vill umgås. Spela spel och prata. Han var ju nyss en tvärhand hög och inte gick prata med, nu är han så stor! Blir helt varm i hjärtat.

Och igår va vi hos mamma i bgm, där det bjöds på en utedag i skogen med grillning och mys, för att sedan bege sig hem för mat, spel och alkohol. Det var längesen jag skrattade så mycket, vilket var på tiden! Tack ömma moder för en fantastisk fredag!!!!!


RSS 2.0