01 - om mig

hannah tafvelin holmgren, 19 ljuva år från burran!! bor för tillfället i boliden hos min lille lukas, och tillsammans har vi våran underbara chihuahua Milo (L). Spelar fotboll (dock påtok för lite, pga tidsbrist och bil-brist), annars så är smink en brinnande hobby, även vänner och resa är ju väldigt trevligt. har 2 småbröder, william 7 år och ludwig 1 år, sen har jag ju min syster pernilla som är 21. de var väl mig i ett nötskal.


nu ska jag packa vidare, för imorrn S-M-Ä-L-L-E-R det, gran canaria!


 

I want see the star shoot out of a pitch black sky

01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag



ååå gode gud,  JAG HAR 5 LÄSARE!!!!! faantastiskt. för att ni ska stanna kvar så tänkte jag att då är de bästa att jag lägger in en 6ans växel! därför så lägger jag ner lite möda på denna blogg. dessvärre tar jag en så kallad "bloggpaus" på freda och fram till julafton (mest troligt nån vecka till med tanke på alla festligheter). men jag kan nog allt ta å börja redan imorrn med min nya spännande blogg, med alla dessa onödiga fakta saker! :) mycket nöje mina kära läsare, TROGNA läsare.

freeedaaa

fredag i dag, en väääldigt stillsam sådan (för mig iallafall) men inte för milo för han galen och springer runtrunt, orken tycks aldrig ta slut! och lukas spelar match i arvidsjaur. har jobbat hela veckan på ett dagis här i boliden, ska även jobba nästa vecka, till på torsdag iallafall för på freda väntar nämligen GRAN CANARIA med mor å syster!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

läste min kära mammas blogg igår tror jag att de va, där hon skrev om drömmar och mål i livet. men mamma, du kan få hjälpa mig att leva ut mina om du vill!! :) flytta  med mig till sthlm så ska vi leva livet! nämen de är ju så, man har många drömmar här i livet, och vissa mål för den delen också. min dröm och mitt mål har ju alltid varit sthlm, en stor stad där man kan få vara anonym! vi får se om jag kommer mig hela vägen dit! :)

imorrn är de inte bara anton marklunds 18 års fest, utan de är min underbara pojkväns födelsedag! de ska vi fira med att båda jobbar :) nämen på morron hinner vi ju fira med en gröt kanske? :) allt annat är nämligen slut, kapish!

nu ska jag ta och klä på min lilla vovve och sen gå ut och gå en sväng :)


hinner med en liten kärleksförklaring till min miranda. I all hysteri om vad man ska ta sig till efter studenten, om man ska flytta och vad man ska jobba med. Stundvis kan man tappa bort sig själv bland alla dessa val. Men eftersom jag har sån tur som har dig miranda, så slipper jag känna den känslan av att tappa bort sig själv, jag vet vad jag vill, bara inte riktigt hur jag sa ta mig dit. Men eftersom du har alla dom rätta svaren så är jag inte de minsta nervös över min framtid :) tack för att du finns och för allt du gör. jag älskar dig

2 december

lukas diskar, milo springer omkring å skäller på sin leksak, jag tittar på lägenheter....i sthlm och uppsala.... men min lilla lukke vill inte flytta så långt. de är trist, för de vill jag! hur som haver barnen kär, i kväll är de fotboll och jag ska va där! < de rimmar, roligt! hehe ska försöka laga lite mat nu, sen bär de av mot burran.


miranda, nyårs?! de blir väl du å jag på en trästol i nån lada ute på landet.

RSS 2.0