torsdaaa

när man va yngre så sa alltid dom äldre ( typ mamma å pappa ) att tiden går så fort, dagarna och veckorna bara rusar förbi! skitsnack tänkte man ju, en vecka kändes ju som ett år! men nu när man blivit äldre så är de ju sant, tiden går otroligt snabbt!!! nyss tog man studenten, och nu, snart är det jul?! de är sinnessjukt. Strax kommer lukas hem från dagis, då ska jag å handla så jag kan koka knäck å pyssla på med julen. har aldrig tyckt att julen är speciellt rolig att "plocka fram", men nu är de ju hur roligt som helst! :) har börjat om med fotbollen dessutom, oooo så ljuvligt de känns! nää nu kommer lukas. harne

nattsuddar´n

klockan är ju alltså 01.21, å jag är vaken?!?! :O kanske inte så konstigt eftersom lukas snarkar så taket nästan lyfter. men eftersom jag nu är vaken så har jag tid att tänka efter, i lugn å ro för ovanlighetens skull. jag längtar efter fotbollen så fruktansvärt mke! sporten som i alla år har legat mig väldigt varmt om hjärtat, jaa de gör den ju fortfarande, men nu är jag redo att börja spela igen! ska damma av fotbollsskorna och göra min första träning på flera månader. jag är så exalterad att jag knappt kan sitta still! underbar känsla de där. hur som haver. nu la sig lukas på mage så nu är han tyst, ska fort som fan försöka sova!




 
våran älskade lille milo.

söndag

har jobbat på OK på solbacken idag, fruktansvärt stressigt när kassorna och pumparna va offline, å tvätthallen gick i strejk! de strömmade in folk, och de gick inte göra nånting, man blir som maktlös! men vi redde ut de väldigt bra ändå :) fast vänta, de började ju redan 07.40 med att jag larmade av lokalen, gick å öppnade lite dörrar och sen hörde att larmdosan på kontoret började tjuta, så efter typ en minut rusade de in en vakt. de va redan då en dålig dag!! men nu sitter jag i soffan med min älskade milo på armen, som jag har saknat han. (lukas tog me han till jäckvik igår, så jag sov en natt utan han :( ) men nu ligger han här, min älskadeälskade chihuahua! :) nu ska jag ta å äta mig lite middag, sen kramas lite mer med milo och vänta på att lukas hocketräning ska ta slut. harne hej!

 en lite trött milo :)

RSS 2.0