livet leker

igår var det klubbkväll på make up store, som vanligt väldigt roligt! =)
de va ju även premiär på sex and the sity 2 på bion, så jag å maja stog där och gav ut lite prover på spaprodukter flyers ovs, väldigt trevligt =)
imorrn blir de att se självaste sex and the city!!! :D kommer troligtvis bli gööööör roligt med drinkar å mingel me tjejerna =)


första sminktipset. (observera gott folk, jag är INTE utbildad make up artist, jag grundar mina tips på erfarenhet av ett års praktik på make up store) de lät vuxet! haha

när du köper foundation
går du till en butik där du inte får hjälp med att kolla ut en färg som passar dig, kolla först vilken typ av hud du har.
är du torr eller fet, röd eller gul (det är de som är mest grundläggande för att köpa en foundation)
är man torr i hyn, och köper en foundation för fet hy, så kommer underlaget att bli fnasigt, och inte alls så vackert! så tänk på de, vad har du för hy. för bästa hjälp gå till ett ställe där du kan få hjälp!
sen är man röd i hyn, alltså blossiga kinder t ex så ska man använda sig av en foundation med en gul underton, för gult täcker rött, är man då gul i hyn så ska man satsa på en foundation med röd underton. man jobbar med kontrast färger helt enkelt.
sen provar man alltid ut sin foundation på käklinjen, inte på handleden eller på ovansidan handen. för syftet är ju att ansiktet och halsen ska smälta ihop, inte ansiktet och handleden, eller hur? =)
OCH fixera foundation med puder, annars kommer det bara rinna av.

tack för mig

tråkig tjej

satt just och kollade igenom min blogg, den skulle kunna utses till sveriges, om inte VÄRLDENS tråkigaste blogg! det står sällan nå intressant, de är nästan aldrig några bilder, och jag skriver sällan. så jag tänkte såhär, varför inte skriva, och visa saker som jag tycker är roliga? typ smink... gammalt, jag vet. men efter att ha kollat på alla sminkbloggar runt om på internet, så insåg jag ganska snabbt, varför gör inte jag sånt? de är ju de roligaste jag vet. jag envisas om att skriva om min ointressanta vardag, i ord men ALDRIG i bilder. tråkig tjej helt enkelt. och eftersom jag inte har så många läsare så är risken kanske inte så stor att jag skämmar ut mig,  haha

så snart tror jag att min nya bloggtid ska få ta sin start. just det, nya hannah! :)





startar min nya bloggidé med en bild, 10 poäng till mig! ;D

2 veckor kvar till balen!

studenten närmar sig med stormsteg, vilket känns fruktansvärt bra!!!! =)
men jag sitter här och funderar på min sommar, blir det norge tro?
och vad händer efter sommaren? vars ska jag jobba, vars ska jag bo?
de är en märklig känsla, sista gången jag går ut skolan, 12 år av skola är över om ca 3 veckor. obeskrivligt!

sen är de typ 4 veckor kvar innan jag och miranda ristar in evig vänskap bakom örat :) love

:D

sitter här på hotellet, som förövrigt är helt makalöst fin!! jag tror jag stannar här till studenveckan, va inte så sugen på att åka hem.. tur att vi har en dag till att spendera :) snart ska vi ner på stan och shoppaaaa, i den mån de finns pengar på kortet vill säga :) hihihi
jamen då drar vi!!!




hej mamma :)

grattis på födelsedagen anna berit christina lundström!

he rinn ba snore!! jag hade ju nyss blivit frisk, men så blev jag sjuk igen, inge vidare kul!
börjar 12.45 idag, vilket är ett stort plus!! dessvärre redovisningar, men de klarar vi nog :)

såg dear john igår, uuuuuunderbart bra film!
nä,okej duschen nu
hej

summer of 69

tack för igår tjejer, riktigt trevligt!!!! spakväll på friskvårds, sen livemusik på olles, kaaalas!!!
ligger just nu i soffan och tycker synd om mig själv, dels för att de är lite tungt från gårdagen, sen så har min foundation gått sönder :(:(:(:(:(:(
men en sak går ju verkligen att glädjas över, för den 14 juni smäller det!!! :D

.....

kul på skolan....

5 år

Det har gått fem år nu, det känns som om du nyss va här.
jag saknar dig så mycke mormor, de gör vi alla.
vi älskar dig


IMPONERANDE!

kollade just på statistiken över min otroligt underbara blogg! har ett svindlande tal på TIO personer idag!!!!! men igår då hade jag TJUGONIO stycken! jag brukar väl ha en 2, 3 stycken som läser, så jag fick mig ju en smärre chock när jag såg ststistiken. kommer ju snart bli känd. nu ska jag ut och traska, sen ska jag prova min nya locktång, och mina nya hårprodukter :)

yeeey

nu ska jag och lukas fara å käka midda hos miranda å po. dessvärre surströmming, men jag får köttbullar :] herrå

valbooorgs

jag lever idag, vilket känns bra. hehe
nu ska jag och lukas gå och luta omkull oss, för imorgon ska vi nämligen till kyrkan för konfirmation, härliga tider =)
kan ju bara nämna att gårdagen va riktigt trevlig, trevligt folk och mycke dans! desvärre erbjöd kvällen en del inslag av fruktansvärd irritation, frustation och förbennelse!! minns nog inte när jag va så förbannad sist?! men som sagt, sängen!
over and out.

RSS 2.0