miranda din buse, ska vi hitta på nånting på lovet? :)

ska snart styra min kos mot emmy där de bjuds på studerande! sen ska jag på massage här i boliden, ska bli riktigt skönt!!! sen har jag förövrig bytt bort min helg (på ett sätt dumt eftersom den skulle ha gett mig MKE pengar) men jag måste få va ledig kände jag, så jag drar till fjällen :) sen ikväll ska jag se olofs spelning (lukas storebror) sen hem å sova, och imorgon ska jag jobba på make up store :)








1 år och 11 månader


22/3

vaknade av att lukas stog med blommor i handen, :) vardagslyx!! har städat mitt rum, å ska snart ta en sväng på mina ben :) så hejhopp






hard workwork

de blev en kortdag på skolan idag, eftersom jag fick ett samtal av chefen. för idag ska det jobbas! så jag ska väl ta å slänga i mig nå makaroner å köttbullar strax.

ett vanligt jävla lov

de är full huggning i livet.
lovet har bjudit på haparanda med miranda (hahah de rimma) nämen med miranda, maja, majas mamma å sandra, trevligt =) sen så har stora lillebror fått gips på foten, eftersom ett ben i foten vittar sönder, aaaaaj!!!!!  lillalilla lillebror har blivit stor, han fyllde nämligen 1 år i onsdags, den dagen delar han med kusinen som är 19 år äldre, han fyllde nämligen 20 år!!! har även hunnit med bowling, lite folkölsfestival i boliden (med betoning på lite) hunnit vara på piratpaty som förövrigt stekte sönder ;) sen har jag gjort de vanliga, jobbat... nu ska jag ut å gå, sen se film.



världens största grattis till Anja Jakobsson som fyller hela 20 år idag!!! :D :D :D


Happis-pappis

IMORGON DRAR VI!! :D
jag miranda, maja, sandra å majas mamma ska åka till haparanda imorn å spendera våra slantar på IKEA :D sen blir de en sväng på alko, för att fördriva tid å se hur de ser ut typ :P

kvällen har spenderats hos miranda å po, där tjejerna jobbade flitigt med projektarbetet (duktigt!) själv satt jag mest å pratade. vi såg även tv å myyyyste :)

va en sväng på akuten med min bror idag :S han ska in imorrn igen å gipsa den lilla foten som de tydligen är många fel på :( lillen va helt panikslagen när vi satt där på akuten, å de hjälpte inte ens att säga att de inte är farligt. nu är han hemma iallafall :)

väckaren står nu alltså på 05.00, så jag ska nog fälla in årorna nu. godnatt

16 mars, nono

hittade värsta resan nu i mars, närmare bestämt den 16. men de som förstör hela härligheten stavas skola!
känns detta bekant tro? jootack.
fast de är ju sol här i btk också, ska inte klaga.

ring ring bara du slog en signal

väntar på att buttan ska ringa. (hahah vilket hos nyss gjorde) så mot läggan!!!!!!


*

ligger här som en invalido å undrar om jag nånsin kommer bli frisk (?)
en sak som lyckligvis fick min förkylning att avta något var mirandas sms:
"möjligt med haparanda på tisdag på lovet. sugen? :-)" hell yeah!!
sen tycker jag även att de va jävligt tur att rättegången blev inställd, eftersom jag inte har orken till att lyfta mig härifrån!
sen kan jag inte spåstå att de har hänt nå mer av värde, förutom att jag kollar på utlandsresor som en besatt.



snart ska en tattuering få pryda min kropp :)

RSS 2.0