å gud bevare mig väl

mitt lilla huvve är tokfullt just nu! har ju jobbat i stan på OK idag, även fast de är samma kassa och till viss del samma sortiment, så blir man helt förbannade knäckt av att komma på ett relativt nytt ställe och jobba, har ju trots allt inte varit där så många gånger! de har varit KNÖKFULLT med folk där idag!! helt sinnessjukt. den enda lugna stunden jag hade va när en dam kom in och frågade om jag kunde lista ut va felet på hennes bil va. tja, de va väl inte svårare än att spolarvätskan och glykolen va slut, lätt fixat. nu står jag i en otroligt lugn och fridfull butik, älskade älskade OK Burträsk! de är så skönt att jobba på ett ställe som man kan med allt. de sitter i ryggmärgen, och de flyter bara på. oooo så trevligt. 2 timmar kvar, sen bgm för några timmars sömn sen kneget igen!

sen kan jag ju utrycka mig som dom lite tyngre grabbarna. ska nämligen "gadda" mig igen :D har inte riktigt kommit på vars jag ska placera den nya fina tatueringen, men jag har några alternativ.

nu spelar lite lady gaga - born this way (förövrigt den enda bra låten hon har gjort) så upp med volymen för att inte somna.

godkväll


fantastiskt

snacka om mördar helg (+ torsda, freda och måndag). jobbar just i detta nu på ok i burran till klockan 21.15, samma visa imorrn (10 timmar) sen börjar jag lördagen med ett 9.00-16.30 pass på ok solbacken, snabbt som tusan hem till btk och kör 17.00-21.15 på ok,(12 timmar) sen startar jag söndagen med ok i btk 8.45-17.30 för att sedan raskt skynda mig till stan och jobba från 18.15-23.00 (14 timmar) men det slutar inte där, för på måndag jobbar jag på dagis 12.00-16.00, för att sedan runda av kvällen med jobb hos min lilla grabb som jag är assistent till (skulle man väl kunna säga) från 17.00-20.00 (8 timmar)
om vi då summerar detta så är jag uppe i drygt 44 timmar. de kommer klirra dödsskönt på kontot!!!
meeeeen på tisdag får jag koppla av på IKEA med svärmor! :)


söndag

och nu står jag här igen, på stället jag älskar mest av allt, OKQ8 burträsk!!! :D jag njuuuter av varje sekund av jobbet. de är väl klart att man ibland suckar över att va här, tex när de inte kommer in en kotte på 20 min. men då har man tid att packa upp drickor, sopa golven fylla på snus och cigaretter, och de bästa av allt, FRIMÄRKSLÅDAN!! de är min stora passion! att sortera i rätt ordning. åååh så roligt :) nämen nu ska korvmodulen rengöras, och mosmskinen ska få sova :)

heeejhopp


de värmer ett fruset liten hjärta i vintermörkret

blir jag gammal, eller kommer man bara till insikt? mina småååååbröder är inte så jävla små längre! idag när jag kom innanför dörren möts jag av världens gladaste 1 åring, som fullkomligt kastar sig på en och skriker hannah! och den andra brodern som fyller 8 år, ÅTTA ÅR?!?!? jaja, han svarar i telefonen, och har en vanlig konversation med en. de va inte länge sedan man undrade ifall de NÅGONSIN kommer att gå att hålla en vettig konversation med ungen. men uppenbarligen är den tiden nu. bara sånna småsaker som värmer en storasysters hjärta en sånhär fruktansvärt kall dag!!  sen har vi ju syrran, som är tokvuxen! hon varken slänger sig på en och skriker hannah, eller får en att undra ifall de går att prata med henne. hon är lixom bara...vuxen. men helt fantastisk! :)
snart är det stängning här i lilla btk, sen ska jag hem och kramas med hunden, och ´gratta karln till målet mot arvidsjaur(?) kalas!!! :)

tjillivippen






visste ni att lukas va williams största idol när han va yngre?
nu är de farmor som toppas listan!!

en sunkan

goffen (bilen) gjorde en sunkan! avgasröret/ljuddämparen eller vafan de heter, gick av i en korsning i btk!!! och alla som vet hur sunkans audi låter, förstår hur oooootroligt jobbigt ljud man utsätts för!! och inte tala på hur jävla pinsamt de va att försöka "smyga" sig fram i btk! men den fick åka in på akuten (gummiverkstan) och nu mår han bra :) vill dock att den ska dö, men de är ju tydligen bara att laga så går det bra igen...ååååh så tråkigt. men lukas är glad.
fortfarande kallt på ok. happ hejdå


OKQ8

här mina vänner, är de kallt!!! 12 grader!! INNE?!?!!? de är nå tokfel. men som tur är så finns de en variant av kupévärmare, så man iaf få nå värme om fötterna! nu ska jag väl ta och städa lite, så kudnerna vågar komma in :)

heeej

vi ses i btk... hoooolloj


finito...

nu är jag och peter foppa forsberg på samma nivå. en lång karriär är avslutad (min va inte lika lång, eller för den delen lika framgångsrik) men han la skrillerna på hyllan idag, och jag har lagt fotbollsskorna på hyllan. så vi är enade nu. jag fick en och annan tår i ögat när jag såg på sporten nu ikväll, allt han har åstakommit, och själv grät jag som ett barn efter att jag pratat med min tränare, och sa att "nu ger jag upp". de är lixom ett kapitel i ens liv som tar slut. många år av hårt arbete, och viljan att bli bättre. i mina yngre dar va allt som rörde sig i den lilla hjärnan fotboll. de va altid prio nummer 1!!! hade man inte match eller träning, eller va i skolan, så va man ute och sprang, lirade på gården, eller sovde. och nu står man helt plötsligt på egna ben, utan laget och tränarna. väldigt trist, men de känns ändå bra, för de fanns inte utrymme för fotbollen.  nu ska jag börja spela i ett luftband faktist :) jag ska spela trummor och lukas ska spela munspel. kom och lyssna på oss nåndag när ni har tid :)







over
and
out


alla♥dag

lukas jobbar, jag har skitigt hår, milo sover, men jag har då städat iaf :) ikväll kanske kocken (jag) bjuder på makaroner och korv? med en liten tvist kanske, man kan ju lyxa till det med en tomat på sidan av. kommer bli mumsigt :) nämen nå trevligt ska man väl hitta på. nu ska jag styra min kos till duschen.

så ha en bra dag :)

 vi har mke roligt ihop :)


Jag har ju fan allt!!

de är bara så, varför klagar man typ 50% av tiden man är vaken? PÅ ALLT?!?!?

man har inga nya snygga kläder man vill ha på sig - näääe de kanske man inte har, men de är ju inte helt tomt i garderoben direkt? de som finns där använder man ju vardagligadags ändå.

man har inget fast heltidsjobb - näe, inte än, men en hel del ströjobb som täcker upp veckans alla dagar om man så vill!

bilen är dålig - de kommer jag tycka så länge den finns kvar, men den går ju ändå.

bensinen är dyr - de går inte göra så mke åt!

de är kallt ute - stanna inne! 

man träffar sina nära och kära för lite - HÄLSA PÅ DÅ!!!

de finns så fruktansvärt mke man klagar på, men oftast så har man ju svaren på allt också! man kan ju helt enkelt bara göra de som man klagar på! köp nytt, stanna inne, hälsa på dom nära och kära. Livet är egentligen ganska simpelt. tycker då jag :p men ändå klagar man, de är nog något som ligger i ens natur.

jag har allt har jag kommit fram till! en fantastik pojkvän (som tillochmed står ut med mig!) ena riktigt fiiina vänner, fantastiska föräldrar och helt makalösa syskon! jag har en farmor och en farfar som älskar mig hejdlöst, och massa andra familjemedlemmar som ligger mig varmt om hjärtat. jag har en fantastisk hund som älskar mig (skulle jag väl tro?) har massa fantastiska jobb som jag älskar att fara till. OOOOCH jag har den allra bästaste bästa kompis som aldrig någonsin viker från min sida. JAG HAR ALLT!

med dessa tänkvärda ord, så drar jag in årorna. tack för mig, godnatt.

 
















dagens bilder (fast på kvällen)


dagens outfit
blå tröja- veromoda
jeans- h&m
skooor - stadium, alternativt teamsportia


de vardagliga myset med jycken (inte alltid lika trevligt när han vill pussas)


en bild till vickan, för jag vet hur mke hon saknar de där.


hejdå

ååååååh vickan

12 timmars tidsskillnad, 15800 km avstånd, men bara ett skypesamtal bort. fick äntligen tala en hel timme med vickan som befinner sig på Nya Zeeland. åååh de va så roligt att höra din röst. de känns så konstigt att du är där. men o du milde tid vad jag unnar dig detta! (är förövrigt väldigt avis).


en väldigt söt tjejja på handikappidrotten.



nu drar jag in årorna för imorrn vankas jobb på OK i burran. 07.45-16.30




.

sunkan har flytt fältet till arjeplog, så då får en annan ta och hjälpa en vän och kollega i nöd, och helt enkelt ta hans OK skift, skitkul!! :D för en som älskar OK så är de ju inte så konstigt att man är helt såld! :)
de är iaf NÅTT som är positivt just nu. GAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kvällens bilder


Nya naglar, med glitterstenar, fiiiint!


kvällens outfit.
nike träningsdrss - stadium
gråa tjocksockar - farmor
foppatoffler - lenas


och kvällsmys med jycken


och nu sängen med lukas


GOOOOOODNATT!


sönda i all ära

i förrgår kom våran gelenageluppsättnig :D så nu kommer man ha gelenaglar på heltid, tjusigt!! jag va försökskanin så mamma och pernilla fick prova, blev väl sådär.... sen gjorde jag mammas naglar, och dom mina kära vänner blev gooode fina! gjorde även mirandas naglar igår, snyyyyyggt!!!
så nu är de bara att boka tid på tafvelins nagelstudio ;) hahah välkommen!!


men somsagt miranda är i btk, ååååå jag kunde inte va på bättre humör! :) igår så fixade jag ju hennes naglar, åt midda hos mamma skrattade hejdlöst och bara myste! idag far hon hem :( då blir jag på sämre humör. men så kan de va ibland. nu kommer tidningsgubben hit på ok, bara att sätta igår att jobba! (han är förövrigt min andra kund på 1 timme idag, kul!)


over and out


Uppdatering på okq8

ibland är de nog bra att jag är tyst.
en lite nervös manlig figur skulle betala sin bensin, och drar nog upp pengarna lite väl hastigt, för ut flyger en kondom! jag kunde ha sagt nå litet skämt, men  bestämde mig snabbt om att hålla det för mig själv, eftersom jag kunde ha orsakat förmodligen mer tårar än skratt.

ja, de va väl de roligaste hittils, just efter min lilla blunder på inloggningen tidigare idag :)


men go´morron lörda!!

ibland måste man ju bara få skratta för sig själv så här på morgonkvisten!!! när man är så fast bestluten om att man gör rätt, men så är ju UPPENBARLIGEN inte fallet.  gick tillochmed så långt att jag blev arg på schenker för att dom inte svarade i telefonen. Men om man loggar in på rätt sida med rätt lösenord brukar allt orda sig :)

nu känns allt bra igen, datorn är igång, och det fullkommligt väller in folk (naaAa)
ska väl sätta mig och läsa en skvallertidning

goooodmorning.

RSS 2.0