se på luffarn som går där på vägen

då va man alltså hemma igen, 3 veckor senare. de känns naturligtvis fruktansvärt roligt, och skönt, men ändå väldigt konstigt! jag är ju van att vakna upp brevid mina 3 kompanjoner, ta en, eller nä 2 koppar kaffe på morgonen, göra sig redo för dagen och sedan dra iväg på äventyr! nu är jag i trygga boliden, och sitter och lyssnar på min snarkande underbara lukas.

under resans gång så har jag sett en hel del, både positiva och negativa saker. man skulle kunna säga att jag har sett allt från kärlek och ömhet i vacka venedig, till sexshoper i frankfurt för att sedan avsluta med prostitution och droger i amsterdam!! men allt de här har varit en fröjd för ögat, för man får en heeeelt annan syn på världen när man ser den med egna ögon! vi har träffat så mke fantastiska människor under resan, strosat i dom vackraste städerna i europa, vi har legat och drömt oss bort i solen vid italiens kust, och framför allt så har man njutit av friheten som tågluffningen ändå har gett.

de finns en hel uppsjö av kort att visa, och historier, minnen och upplevelser att berätta om! men de är så många, så jag kommer nog måsta ta dom i omgångar.

jag firade ju min födelsedag i venedig, i ett soligt och vackert venedig. vem gör de på sin 20 års dag? det hör nog kanske inte till vanligheten, så jag blir nästan avundsjuk på mig själv när jag inser att jag faktist gick mina första steg som 20 åring i kärlekens stad!


som sagt, de finns mke att berätta, men det får bli i omgångar!


hej bloggen (mamma och tina!!!)

nu kor vi sista natten i prag, imorgon gar taget mot wien! kanske camping, kanske hostle, eller nanting annat :) idag har de varit kallt har :( men vafan, de ar man ju van! igar va vi ut med nagra som jobbar pa varat hostle, vi satt i en beer garden och fick se ut over hela prag, riktigt javla vackert! sedan drog vi till en jatte haftig bar som heter crossclub, dar de ar helt javla omojligt att fatta hur man ska ta sig overallt! men de gick ju bra anda :) 9 dagar kvar tills jag fyller ar, ganska coolt :D namen annars sa flyter de pa bra har i praggan! nu mamma OCH tina sa vet jag ju inte riktigt nar man har tillgang till dator igen, sa de kan ju handa att uppdateringen kommer att bli en aningens dalig, men halla, jag kommer ju hem den 26, sa da kan de ju bli en muntlig uppdatering :D
men btw, jag vet ju hur man gor smajlgubbar nu, sa de blir mer av den varan (iaf i detta inlagg!) :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

namen nu ska man val borja tvatta bort svettlukten fran fotterna, och kanske dra en raggardusch under armarna innan kvallens bravader drar igans (vad nu de blir)


puss och kram fran prag, sa kanske vi hors i wien :)

Prag

vi befinner oss just nu i Prag. Valdigt mysigt stalle, hostlet ar fint med pool bastu och pub. vi har haft ett javla flyt alltsa! Nar vi bokade de har stallet som vi bor pa nu sa skulle vi egentligen dela rum med 4 st andra for 7 euro, hela kalaset slutade med att vi fick ett eget rum med dusch och toa, for samma pris (de skulle ju ha blivit betydligt mer), sa de va ju inte bara billigt, utan ocksa fruktansvart bra! mer over lag sa har vi de fantastiskt bra! vi borjade ju som sagt med att aka buss fram ume till sthlm, sedan hoppade vi pa taget till kopenhamn, dar stannade vi typ 40 min, for att sedan dra kosan mot berlin. dar hade vi det ocksa fantastiskt bra! med eget rum, aven har egen toa och dusch (och jag som trodde att jag varken skulle fa ga pa en vanlig toa, ELLER duscha for den delen! sa jag ar ju helt i gasen!!!!! nu har vi varit har i prag i 2 natter iaf, och vi ska stanna 2 natter till, sedan aker vi vidare mot Wien mest troligt SMALJGUBBE! de finns sa himla mke att beratta redan nu, sa mitt inlagg blir ju inte de minsta sammanhangande, och det gar inte gora smajlgubbar eller skriva med vara 3 sista bokstaver i alfabetet, sa de ser ju sakert sjukt ut de har! men vad gor de? sen kan jag ju beratta att vi har druckit valdigt billig och god ol, atit god mat och traffat en och annan rolig figur pa varan resa! far en kansla av att hela resan kommer se ut sahar! vi har ju som sagt varit igang i en vecka pa torsdag, sa de ar ju lite mer an 2 veckor kvar. sa lite hemlangtan har man ju, men de ar ju som normalt, smaljgubbe. jag vet inte riktigt vad kvallen har att erbjuda, men de lar vi ju se snart. jo just ja, eftersom vi hade san tur som att fa ett eget rum 2 natter utan att ha bokat de, och sedan att vi bara bokade 2 natter for att vi inte visste hur lange vi skulle stanna, sa ar varat rum nu bokat, sa idag ska vi byta rum till ett dar vi kommer att dela med 4 st andra. men de gor ju inte sa mke. namen de va val de jag hade att bjuda pa sa har langt in i resan. nu vet man ju aldrig hur lang tid de tar innan man kommer se en dator igen (forovrigt sa har vi gratis internet har pa hostlet ocksa,) smajlgubbe. sa jag avslutar val dar helt enkelt. jo just ja, den 19 sa fyller jag ju hela 20 ar, och jag fick bestamma vars jag ville fira min ingang till vuxenlivet, sa de blir mest troligt Milano eller Nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!! namen som sagt, vi satter pungt dar. hejda mamma (antar att de bara ar du som laser vad som skrivs pa denna blogg, haha) Jag alskar dig, och saknar dig massor!!! en puss pa Lukas och Milo ocksa, for er saknar jag ocksa valdigt mke! PUSS OCH KRAM FRAM PRAG!!

3 veckor i europa

nu är jag alltså på väg, med miranda maja och amanda i sällskapet så entrar vi snart bussen mot sthlm, och sedan tåget mot köpenhamn! vi kommer som sagt att  tågluffa runt om i europa i 3 veckor! ska försöka uppdatera här (så iaf mamma vet vars fan jag håller hus!)
nej nu är de bara att remma på sig skorna, för nu går bilen! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!



puss och kraaaaaaam


RSS 2.0