en stycken sådan påväg hem till moi!



                                       ↑


lilla hjärtat


mammas hundar är mer eller mindre helt fantastiska!! Men min favorit (efter Milo) är ju den här skönheten, lillalilla Molly med underbett! Världens mysigaste å goaste hund! LÖÖÖÖV!

veckan (veckorna) som passerat...

minns ju knappt nå värt som hänt. har läst igenom min deklaration (jävligt mke nöje vill jag lova!) har varit en sväng till umeå med svärmor för att köpa ljuddämpare/avgasrör till goffen, överraskade även min goda vän miranda på bibliotekscafét. va och såg AIK-färjestad i torsdags, kan ju bara poängtera att närbrandlarmet drog igång fick en annan panik! de va fullsatt vilket inte gjorde saken bättre! men tillslut fick vi veta orsaken, en brinnande(eller kanske rykande) hockeyhandske. nåväl sen har jag ju jobbat då som vanligt, och jag gör naturligtvis inget undantag i dag! står för tillfället på OK i btk och håvar in lite pengar. trevligt. har även målat bordet på balkongen, ska sätta kompostgaller så hunden får springa som han vill i sommar utan att ramla ner och dö! hockeyn dånar genom högtalarna där jag för tillfället står, och ikväll ska jag sova hos mamma.

de är väl vad som hänt i korta drag. mycke nöje

over and out

oooops

jag är ju en lustigkurre! har ju en tendens att alltid komma typ 2 minuter sen!! så idag när jag skulle fara och hämta upp han jag är assistent åt, så tänkte jag för mig själv "hoppas han ine står där, hoppas han inte står där!" å de är ju för att jag tycker att de är pinsamt att komma försent!! men han stog ju inte där, SKÖÖÖÖNT!!! så jag väntade och väntade, men kommer han aldrig blev ju tanken?! så jag kollade på klockan, HAHAHA jag va en timme tidig, EN TIMME!!!!!!!!!!!!! så nu sitter jag i lägenheten och väntar på all klockan ska bli KVART I 12!
de va dagens första miss :) tooodls

mohahah

min mördarhund badade idag. trevlig tillställning


men håll ba tyst!

men alltså en sak som jag stör mig OERHÖRT mke på, de är ju när folk (i alla åldrar) kommer in på OK och förklara för mig hur jag ska göra! eller ÄNNU värre, när dom kanske ska ha hjälp med olja, lampor, betterier mm , att dom frågar ifall de möjligen finns någon KARL som jobbar med mig just då! HALLÅ?!?!!??!

åter till min frustration, och irritation. - de kan hända att det kommer in någon (tex idag!!) som ska skicka ett paket, personen ifråga berättar VARS det finns plastfickor, VARS på datorn jag ska trycka och ATT det är betalat! mem ursäkta mig, JAG VET, JAG JOBBAR HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baaaaah

sen dom här (väääldigt ofta damer) som ska köpa nånting som kanske är lite mer sånt som män vet va de är för nå, som bara inte kan fråga om hjälp! nej, dom väljer att direkt fråga ifall de finns någon manlig figur i närheten som kan hjälpa till! okej, jag kanske inte vet allt om oljor, betterier lampor, tändstift osvosv, men faktum är att jag kan en hel del! de va skönt när jag just började här att folk inte förväntade sig att jag skulle kunna, för då kunde jag ju ingenting! men NU, när jag har varit här i snar 2 år, så blir jag bara förbannad!!!!!!!

sen att högtalarna inte fungerar på datorn gör mig en aningens irri, men de är så de är. 1.5 timme kvar, sen till mamma och umgås med min lilla figur, i form av hunden, och en en större figur vid namn lukas.



RSS 2.0